Anbefalede bøger

Denne side indeholder reklamelinks.

Der er desværre ikke skrevet særligt mange bøger om engletrompet og slet ingen kan købes på dansk. Det er derfor jeg har lavet denne hjemmeside, for jeg havde selv meget svært ved at finde oplysninger da jeg startede med at dyrke den.

Her på siden har jeg samlet de bøger jeg har kunnet finde om brugmansia. Kender du til andre, må du meget gerne tippe mig, så listen kan blive længere.

Hunanduj er den mest komplette og mest fascinerende bog nogensinde udgivet om brugmansia. Det er et diger værk, en desideret moppedreng, fyldt med al den viden man kan drømme om.


Jeg har denne bog og bruger den som opslagsværk og kan kun anbefale den, selvom den har en høj pris.

Den kan købes på Saxo.dk via dette link

På Saxo får man gratis forsendelse og lavere priser, hvis man melder sig ind i deres premium klub. Denne er gratis de første 30 dage og man kan derefter melde sig ud, eller fortsætte medlemskabet (som jeg selv har og gør brug af meget ofte).

Foretrækker du at købe den fra udlandet, er det en god ide at hente den hjem fra England, da den så er uden told (dette er skrevet før england er helt ude af EU).

Den næste bog er ikke en jeg selv har læst, men den får meget gode anmeldeser og stammer fra en af de professionelle dyrkere af brugmansia.
Bogen er af ældre dato, og formidentlig ikke helt så fyldestgørende som Hunanduj. Der er mange eksemplarer af den brugte til salg, og den er nok portoen og de ca. 70 dkr. værd.



Den udmærker sig ved at være skrevet af blandt andre Ulrike Preißel, som er en af de allermest vidende på området.

Læser du tysk, er der også mulighed for at anskaffe den samme bog som ovenfor via den danske hjemmeside Saxo: Engelstrompeten. Brugmansia und Datura

Også med denne bog er der penge at spare, ved at tilmelde sig Saxo Premium

Ebog

Hvis du ikke har noget imod e-bøger, så findes der fx denne ganske billige lille guide.
Man behøver ikke eje en kindle tablet, man kan også bare downloade en app eller læse på sin computer.

Scroll to Top