Kontakt

Skriv til info@brugmansia.dk for kontakt

10 kommentarer til “Kontakt”

 1. Hej Ane
  Tak for dit meget informative site om engletrompeter. Jeg har fået mange svar fra siden, dog ikke på dette spørgsmål. Blomsterne på min varme trompet taber farven år efter år. Jeg har haft den i 4 år og den har det ellers fint med massevis af blomster. Jeg giver den npk 15-5-10 3 gange om ugen fra maj til august. Derudover har den fået salmiak mellem blomstringerne. Har du en idé til, hvad jeg kan gøre ved farvetabet?
  Hilsen Susanne, Gershøj

  1. Kære Susanne
   Tak for roserne :-)
   Jeg vil tro at du oplever det relativt almindelige, at engletrompet ændre sig de første ca. tre år af deres levetid. Det er altså ikke noget du kan gøre noget ved desværre.

 2. Hej Ane
  1000 tak for en letlæselig og yderst informativ hjemmeside omkring Brugmansia.
  Jeg læser til gartner og i den forbindelse er jeg ved at udarbejde en opgave, inklusiv dyrkningsvejdledning, om Brugmansia.
  Jeg har flere gange henvist din artikler i opgaven men jeg kan dog ikke finde dit efternavn nogen steder, så jeg kan ikke referere korrekt til dine artikler.
  Jeg kan selvfølgelig godt referere til dine artikler uden dit efternavn men det vil dog være at foretrække at have dit efternavn med.
  Mvh
  Troels Madsen

 3. Kære Ane
  Jeg har set billedet af den lyserøde dobbeltblomstrende engle trompet et hav af gange gennem nogle år nu og har prøvet at få fat på en, men bliver lige skuffet hver gang, for det aldrig den samme tone.
  Jeg er nu ved at blive desperat og prøver så på denne måde, den er bare så smuk. Tænker da du har lagt billedet op, at du må eje den.
  Mvh. Pia

 4. Hej Ane
  Jeg har ikke andre muligheder, end at have min engletrompet i drivhuset til vinter, den har også stået der hele sommeren.
  Har læst et sted, at nogle planter kan man pakke ind i bobleplast og hermed beskytte dem mod kulden, er det rigtigt?
  Hilsen fra Susanne

  1. Det vil den mest sandsynligt dø af. Den skal afhængig af sort have minimum 6 grader for at overleve. Tag nogle stiklinger og sæt i et glas inden døre. De kan godt står der nogle måneder, bare du skifter vand ofte.
   Hvis du er øm om din plante, så sæt den på plantehotel.

 5. Hej Ane,

  Mon du kan hjælpe med en kedelig udfording med min nye engletrompet. Når blomsterne folder sig ud, bliver de fra første dag brune og det breder sig. Efter en lille ugestid er blomsterne visne. Jeg sprøjtede den med insektsæbe inden den begyndte at blomstre, mon jeg har været for grundig og givet den for meget? Eller kan det skyldes, at jeg ikke vander nok? Planten står i min udestue, og får ikke træk, som jeg har læst kan give brune blomster. Mon du har et bud?

  Hej Lis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top