Om Brugmansia.dk

Denne hjemmeside er et projekt jeg har arbejdet på i mange år efterhånden og jeg håber du sætter pris på al den viden jeg gennem tiden har delt.

Hvis du vil bidrage med et lille støttebeløb så vil jeg være taknemmelig. Støttebeløb er tidligere blevet anvendt på software som gør siden nemmere at navigere rundt i, og som gør den mere overskuelig.Hjemmesiden finansieres i øvrigt ved reklamer, så jeg ikke har nogle udgifter (men dog heller ikke løn).

Konto nummer til støttebeløb: 6695-1000677384

Her i skrivende stund er vi i september 2020 og jeg arbejder primært på at få nogle af de gamle artikler (eller indlæg om du vil), til at blive bedre. Igennem årene har jeg selv lært meget og jeg er da også blevet bedre til at formidle det.

Forfatter bag denne side er mig, Ane

Jeg fik min første engletrompet i 2010 på et marked. Det var en lille bitte stikling, som pludselig eksploderede i vækst – Og så var jeg solgt.

Igennem de næste mange år har jeg dyrket alverdens sorter og jeg bliver aldrig træt af de fantastiske blomster.

Min viden stammer fra intensiv læsning af al den litteratur jeg har kunnet komme i nærheden af, samt studier på internettet, og så selvfølgelig min efterhånden meget store praktiske erfaring med mange, mange planter.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så kontakt mig gerne via kontaktformularen.

Link til pligttekst om privatliv og ansvarsfraskrivelse

Du er velkommen til at dele links og mindre uddrag fra siden, mod tydelig kildeangivelse og link. Enhver anden gengivelse af indholdet på denne hjemmeside kræver ansøgning og tilladelse. Billederne er mine eller nogle jeg har fået tilladelse til at låne. Der vil i så fald stå hvor de kommer fra.

Du må altså ikke kopiere billederne og bruge dem til fx din egen markedsføring.

Scroll to Top